2020-10-08 11:51:01• hírek • Fizetett tartalom

Száraz sampon – a hajáról való gyors és hatékony gondoskodás érdekében

Illusztráció/ pixabay.com
Illusztráció/ pixabay.com

A mindennapi életünk ritmusa végett egyre kevesebb idő jut a napjaink megszervezésére. Sőt, egyenesen elkerülünk bizonyos szépítkezési procedúrákat is, időhiány miatt, ezért új, praktikusabb és gyorsabb megoldást kell találnunk a klasszikusok helyett.

A száraz sampon egy olyan modern kozmetikum, amely por és spray formában is a rendelkezésünkre áll, ezzel elősegítve a haj tisztán tartását víz használata nélkül. Tökéletes olyan alkalmakra, amikor nincs idő teljes körű, mély hajmosásra. A termék nem okoz allergiát, nincsenek mellékhatásai, nem okoz kellemetlenséget, elősegíti a haj optimális nedvességtartalmának megőrzését, és a fejbőrt sem szárítja. Szinte észrevehetetlen, nem nehezíti a hajat.

Tápanyag-összetétele egy tökéletes keveréket jelent a korpa ellen, ugyanakkor gyors megoldás lehet a hajszálak regenerálására is egy-egy izzasztó tevékenységsorozatot (sport, kánikulában történő gyaloglás, stb.) követően.

Bár a száraz sampon (https://makeup.ro/categorys/723543/) hatékonysági és biztonsági foka kivételes, ennek ellenére rendszeres használata heti két alkalomnál többször nem javasolt.
Viszont, ha rendszeresen és megfelelő időközönként használja a terméket, jótékony hatásait számos tekintetben észlelni fogja:

  • A hajának frissességet kölcsönöz
  • Ha időszűkében van, bátran kiválthat vele egy hajmosást, az eredménnyel elégedett lesz
  • Haját csillogóvá és korpamentessé varázsolja
  • A hajszálakat vastagabbá teszi
  • A zsíros hajat egészséges külsővel látja el
  • Csökkenti a valódi hajmosás szükségét, megőrzi a hajszálak egészségét
  • Megkönnyíti frizurája elrendezését, tartóssá teszi a beállított tincseket
  • Csattokkal feltűzött, kész frizurán is alkalmazhatja


Fontos ugyanakkor azzal is tisztában lenni, hogy a száraz sampon nem váltja ki teljes mértékben a hagyományos hajmosást, nem tudja tökéletesen megtisztítani a fejbőr teljes egészét. Ezért csak időnként, heti néhány alkalommal ajánlott alkalmazni, két hagyományos hajmosás között.

A sampon összetevői
A kozmetikai szer mérsékelt mennyiségű természetes keményítőn alapul, amely azonnal felszívja a faggyúfelesleget. Frissítő funkciói mellett kifogástalan aromát bocsát ki, amely semlegesíti az összes kellemetlen szagot és gyengéden beborítja fejbőrt.

Használati javaslat
A garantált hatás érdekében mérsékelt mennyiségű sampont alkalmazzon a haj gyökerén és annak teljes hosszában. Használat után a termék hajszálai számára frissességet és extra vastagságot nyújt.
A sampont nem javasolt naponta felvinni a fejbőrre, csak a hajmosás gyakoriságának meghosszabbítása érdekében ajánlatos használni, mellyel egy-két  napig kitolhatja a tervezett klasszikus hajmosást. Ellenkező esetben károsíthatja haját, ami akár hajhulláshoz is vezethet. A szakemberek heti maximum 2 alkalmat javasolnak, a termék használatára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: